Veel gestelde vragen

 

Waar zit My Way Campers eigenlijk?
My Way Campers is gevestigd in Volendam.

Kan ik de busjes komen bezichtigen?
Dat kan natuurlijk altijd! Gelieve wel even van tevoren bellen of mailen om een afspraak te maken.

Mag ik zelf in de busjes rijden of is er een verplichte chauffeur?
Eigenlijk zou je het liefst zelf willen rijden, toch? Bij My Way Campers mag dat daarom ook! Hoe leuk is dat?
Mocht je wel een chauffeur willen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Hoe oud moet je zijn om in de busjes te mogen rijden?
Om in de busjes te mogen rijden moet je 23 jaar of ouder zijn en minimaal 3 jaar in het bezit zijn van je rijbewijs.

Wat zijn vrije kilometers nou precies?
Bij veel verhuurbedrijven wordt er na een basis aantal kilometers (laten we zeggen 300) voor elke kilometer daarbuiten een vergoeding gerekend van bijvoorbeeld 20 cent per kilometer. Wij geloven daar niet in en doen dat dus niet. Gewoon rijden wat je wilt, zonder kosten achteraf.

En ehh, hoe zit het met de verzekeringen?
De busjes zijn verzekerd met een allrisk- en schade ongevallen inzittenden verzekering. Verder raden wij altijd aan om zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Zijn de busjes ook voor langere mensen geschikt?
Ook de wat langere mensen onder ons kunnen gebruik maken van de busjes. Rijden gaat prima en ook in het geval van kamperen beschikken de bedden over voldoende ruimte.
Als je erg lang bent kan de achterklep open;-)

Hoeveel mensen kunnen er in de busjes?
In de T1 busjes kunnen zes mensen zitten en in de T2 negen mensen ( incl. bestuurder). In elke bus kunnen maximaal 2 personen slapen.

Mag onze hond ook mee?
Wij zouden graag willen zeggen van wel! Honden zijn super! Alleen niet voor een camperinterieur. Really really sorry, maar helaas niet.

Wij willen graag onze kinderen meenemen. Kan dat?
Dat kan! Het is alleen zo dat de busjes maar over één tweepersoonsbed beschikken, wat het slapen misschien een beetje krap maakt. Wij hebben daarom een tent als extra optie, maar als je zelf een tent hebt mag je die natuurlijk ook meenemen.

Wij willen binnenkort een festival bezoeken en nou leek het ons super stoer om met zo’n busje te gaan! Waar kan ik boeken??
Wij snappen natuurlijk heel goed dat het ontzettend leuk is om geheel in stijl een festival te bezoeken met zo’n coole bus! Je maakt tenslotte wel een entree! Het is alleen de combi dronken menigte/ gerestaureerde, 50 jaar oude, oldtimer die ons niet zo aanspreekt. Daarom verhuren wij onze busjes helaas niet voor die doeleinden.

Over welke faciliteiten beschikken de campers?
Alle campers zijn uitgerust met een volledige inventaris. Deze bevatten o.a.: een 2-pits kooktoestel, een volle gaspot, een koelkast en verwarming. De T1’s zijn ook nog voorzien van een geavanceerde eigen stroomvoorziening met omvormer naar 220 volt. Deze laadt weer bij tijdens het rijden, maar is ook bij te laden aan de stroompaal op de camping. Verder zijn ze voorzien van tafel en stoelen, beddengoed, keukenhand- en theedoeken, waterkoker, borden, pannen, glazen, bestek, 20 meter stroomkabel, Franse verloopstekker, etcetera etcetera. Alles wat je nodig hebt zit er eigenlijk wel in! 

Mocht je nog iets willen checken, let us know!