Gastenboek

 

Klanten van My Way Campers vertellen

 
Al vanaf het begin hebben wij in onze bussen gastenboekjes liggen. Dit levert superleuke reacties op waarvan we er graag een paar met je willen delen!
 
 
Irene: “Dit wordt een geweldig verjaardagscadeau voor mijn vriend Mark, een weekendje weg met zijn droomauto. Maar toch ben ik een beetje nerveus, hoe zal hij reageren?!”
 
-> “Nou, ik heb nog nooit zo’n gezichtsuitdrukking gezien! Geweldig!! We hebben een topweekend gehad met dit geweldige busje! Voor herhaling vatbaar!”
 
Mark: “Wat een verrassing! Er staat een VW transporter T1 voor de deur! Daar gaan we mee op pad, zegt mijn vriendin, terwijl mijn mond open valt van verbazing. Naar Zeeland! Wat een verjaardagscadeau en wat een ervaring. De reacties onderweg, mensen worden vrolijk als je voorbij komt rijden en zwaaien naar je. We hebben een geweldig weekend gehad met dit super busje!”
 
Frank en Jenna: “We hebben echt een superleuke midweek @Texel gehad! Het weer was redelijk, maar dit supercoole busje maakte alles goed. We hebben onderweg véél lachende gezichten, mensen met ‘nekkramp’ en praatjes met liefhebbers gehad! Erg leuk:-)
HET WAS EEN FEEST!!!
 
Berno en Sandra: “Onze trouwdag was helemaal super, mede dankzij dit supergrappige, leuke, mooie, vrolijke busje! Onze kinderen vonden het geweldig achterin en wij voorin. We trokken veel bekijks op de weg en inderdaad iedereen wordt er vrolijk van en zie je lachen. Toen we aankwamen op de locatie waar de ceremonie gehouden werd, stonden alle gasten met hun mond open van verbazing. Bedankt en jammer dat we het busje weer terug moeten brengen.”
 
William en Marieke: “We hebben genoten van een waanzinnig weekend in een geweldige bus! Bedankt voor alles!:-)”
 
Erik en Jessica: “Wow! Wij hebben een geweldige trouwdag gehad, mede door jullie supergave bus. We zijn erg benieuwd naar de foto’s en zullen je er zeker een opsturen!”
“PS: de ideale trouwauto met kids!”
 
Robin en Amber: “Wat een topweek hebben wij gehad en wat een aandacht krijg je in dit busje! Toeteren, duimen omhoog en mensen die voor je stoppen en een praatje komen maken. Konden wij maar zeggen dat hij van ons was!:-( Het was fanatastisch!”
 
Henrie en Carla: “Wat een geweldige ervaring!!! We hebben genoten van onze ‘rondreis’door Noord-Holland met deze prachtige T1! Het is sowieso heel bijzonder om met zo’n oude bus op pad te gaan, maar deze bus is zo mooi ingericht. Sfeervol en compleet doordacht. Helemaal super! Ook heel veel leuke en gezellige reacties gehad van allerlei mensen die we ontmoetten en tegenkwamen. Een ongelooflijk leuke ervaring voor ons!
 
Marcel en Dieuwke: ” We zijn vandaag getrouwd! Hieper-de-piep hoera!! Wat een verrassing om met deze auto te worden opgehaald!
 
Maarten en Ilse: “Vandaag zijn we getrouwd!! We hebben een supergeweldige dag gehad en mede dankzij dit busje voor ons ook een helemaal complete dag!
 
Perry en Carini: “Een héél leuk weekend gehad op Texel in een kei-leuk busje!!
 
Joost en Lieke: “Maandenlang hebben we er naar uitgekeken en nu is het eindelijk zover! We zijn met ‘ons’ droombusje op pad! Wat een beleving om op deze manier over de mooiste landweggetjes te toeren. En wat hebben we een bekijks! Prachtig om te zien hoe de gezichten van mensen in een glimlach veranderen wanneer we met dit busje langsrijden!”